BMW Classic Tour België 2010

Door hans Crabbe de 1000 bochten tocht genoemd, dus dat zegd eigenlijk wel genoeg.Het is een schitterende route, over uitstekend asfalt.
Hans Crabbe en Wouter Rosaleth hebben deze wederom georganiseerd.
En wij zin met een leuke groep afgereist naar Tilff.

We hebben verzameld bij de BMW onderdelen leverancier: De Hobbyist. We zijn daar zeer gastvrij ontvangen met heerlijke Limburgse Vlaai!

Ook hebben we met Kasper Mulkens gesproken. De Hobbyist laat speciaal voor onze boxers remschijven bij Grimeva maken. Dat gebeurt met meerdere onderdelen, De prijs kan laag blijven, mede dankzij de grote aantallen van de hobbyist en dankzij het grote leveringsgebied, tot ver over onze grenzen! We kunnen dus trots zijn zo’n bedrijf in Nederland te hebben! Vanaf de Hobbyist zijn we doorgereden naar Les Platanes, een Camping in Tilff. Daar hebben we onze tenten opgebouwd en zijn toen mede dankzij het prachtige weer, een korte tourrit gaan rijden. Wim had een mooie rit in zijn Garmin.
De volgende dag hebben we eerst ons ontbijt genoten op de camping, dit behoorde tot de mogelijkheden alvorens de BMW Classic tour te hebben gereden.

Maandag zijn we weer met een route binnendoor naar huis gereden. Het weer was toen net als de rit, zaterdag, naar Tilff, zonnig!
Op 28 augustus 2011 zullen wij er ook zeker weer zijn, om dan de 12de BMW Classic Tour te kunnen rijden!

BMW Classic Tour Tilff – Zondag 30 augustus

Deze dag hebben we eerst ons ontbijt genoten op de camping, dit behoorde tot de mogelijkheden alvorens de BMW Classic tour te hebben gereden.

Deze rit werd door Hans zelf de duizend bochten tocht is genoemd, dat is absoluut niet overdreven, we hebben genoten van de vele bochten. De rit ging door een prachtig landschap met goede wegen. Het was jammer was dat het weer niet echt wilde meewerken, maar daarvoor herhaald Hans de rit het voorjaar 2011, mogelijk het Pinkster weekend.

Na een mooi weekend gehad te hebben en eigenlijk ook wel geluk met het weer, is het weer tijd om naar huis te gaan. Op de camping hebben we eerst nog ontbijt genuttigd in de kantine. Dat is wel een voorwaarde als je met een motor gaat kamperen. Er moet een goede gelegenheid zijn om koffie te drinken, te ontbijten of te dineren. En al deze mogelijkheden waren op Camping Les Platanes,

De rit naar huis was binnendoor en bovenal erg zonnig, dus we hadden niks te klagen.

Zie hieronder de foto’s van Herwin S. en Gerard van Oostrum.