Boxer Overleg 27 juni 2021

Beste medeboxers,

Hierbij het verslag van de kennismaking en overleg van onze BMW Boxerclub van 27 jun. 2021.

Aanwezig  Pieter, Jaap, Theo, Roland, Gerard, John en Leon.
Nadat  Pieter zijn BMW had verkocht en heeft aangegeven zijn taken voor de BMW Boxerclub te willen overdragen hebben we een mail rondgestuurd met de vraag of er vrijwilligers waren om zijn taken over te nemen.
Gelukkig zijn er  4 positieve reacties op gekomen, en met 3 van hen hadden we een kennismaking afgesproken bij Jaap in Amsterdam.
Edwin had andere afspraken staan, maar heeft toegezegd de facebookpagina die hij ooit zelf heeft opgezet weer te gaan beheren.

De volgende taakverdeling is afgesproken
    • Roland gaat de website opnieuw opzetten en bijhouden.
    • Gerard gaat de ledenadministratie, contributie en het kasboek bijhouden.
    • John wordt contactpersoon voor ritten, routes en aanverwanten.
    • Edwin houd de facebook pagina bij.
    • Theo is de technische vraagbaak.
    • Jaap heeft aangegeven de Ardennen rit te blijven organiseren, maar verder terug te treden.
    • Leon wordt de contactpersoon namens de Boxerclub, en beantwoord mail of verwijst.

Met deze enthousiaste groep willen we na de Corona stilstand weer een aantal leuke routes uitzetten, om zo weer te kunnen genieten van onze boxers, het brommers kieken en de onvermijdelijke omeletten ).
Verder is afgesproken dat we een herstart gaan doen van de Boxerclub in combinatie met een mini technische dag,  voor kennismaking met de nieuwe vrijwilligers, afscheid van Pieter als voorzitter , wat technische onderwerpen en Jan de Bruin voor de versnaperingen Samenkomst in Hilversum, dit keer bij de Auto Service Club vanwege veel meer ruimte en de 1,5 mtr. Regel.

S’middags een mooie route in de omgeving uitgezet door Pieter.
Streven is dit rond september te organiseren, exacte datum en adres volgen.
We willen wel graag op korte termijn weer routes gaan rijden, de restaurants zijn weer open en met een groep leuke dingen ondernemen is gelukkig ook weer mogelijk.
Hierbij dus een oproep om routes te gaan uitzetten en deze op te geven via BMWboxerclub@Outlook.com zodat we het op de agenda te kunnen zetten.