5e Veluwe Tour 2012

De veluwe is een schitterend gebied om een tourrit te houden. De Veluwe is het grootste laagland-natuurterrein van Noordwest-Europa en meet ongeveer 1000 km². Tussen de A28 en de A50 in is het bosrijk en er zijn zelf heuvelachtige wegen door de bossen heen die we bereden hebben. Het oosterlijke deel van de route liep langs de IJssel, daar hebben dan ook op vele bochtige dijken gereden.

21 april 2012: 5de Veluwe tour.
Het weer was niet erg gezind met ons, maar over het algemeen was het best redelijk. In de morgen hebben nog 1 bui gehad, na de lunch bij Halte Assel genoten te hebben is het droog gebleven. De veluwe is een schitterend gebied om een tourrit te houden. De Veluwe is het grootste laagland-natuurterrein van Noordwest-Europa en meet ongeveer 1000 km². Tussen de A28 en de A50 in is het bosrijk en er zijn zelf heuvelachtige wegen door de bossen heen die we bereden hebben. Het oosterlijke deel van de route liep langs de IJssel, daar hebben dan ook op vele bochtige dijken gereden.
Kortom, het was Wouter en Bert weer gelukt om in dit gebied een mooie route uit te zetten, geheel rondom Apeldoorn. En Wouter, nog steeds geen Tomtom, maar zijn WoutWout.

De ontvangst en het einde was bij De Keet van Heerde. Daar werd ons een kop koffie aangeboden door medeclublid Edwin Schoemaker van IntradoParts te Heerde.

Hieronder een fotoreportage met foto’s van Bert Elshof en Gerard van Oostrum.