BMW Classic Tour Aywaille

De BMW classic Tour 2012, Heel veel goed asfalt in een prachtig zeer afwisselend groen, groener, groenst decor, prachtige bochten en vooral uitzonderlijk rustgevende natuur in een mooi stukje België!

Het is een schitterende route, ben je dus in de buurt, rij deze route.

Het weekend van zaterdag 1 september t/m maandag 3 september zijn wij in België geweest om daar op 2 september deel te nemen aan de BMW Classic Tour Aywaille.
Het was al weer voor de 6 de keer dat wij dit hebben mogen meemaken. Hans  Crabbe en Wouter Rosaleth hebben het al weer voor de 13de keer georganiseerd.

BMWBoxerToko
We hebben verzameld bij BMW Boxer Toko van Mat Bleekers, de boxer specialist. We hebben weer met eigen ogen kunnen zien dat Mat nog lang niet zonder werk zit. Ook laat Mat tegenwoordig onderdelen vervaardigen die nu na lang gebruik van de BMW aan slijtage ten onder gaan. De remsleutel van Mat is dan ook van een betere kwaliteit dan de originele van aluminium. Deze gaan kapot op de splain. De remsleutels van Mat zijn van RVS, dus veel sterker dan de aluminium versie.

We hebben overnacht in een Hotel net buiten Hotton. Een prachtig familie Hotel, Hotel La Besace. Het was een gezellig Hotel, Eten kun je daar erg goed, we hadden bij aankomst een uitstekend 4 gangen diner. Ook het ontbijt was prima, er viel eigenlijk niks te wensen over. Als we nu toch aan het beoordelen zijn, de matrassen van de bedden waren prima om je nachtrust in te vinden na een dag motorrijden.

Hieronder een fotoverslag met foto’s van Bert Elshof, Wietse Keuning en Gerard van Oostrum