BMW Classic Tour Ciney België 2009

Op 1 september zijn we met een gezellige groep afgereisd naar Ciney, om daar de BMW Classic Tour van Hans Crabbe en Walter Rosaleth te rijden. Zij hebben de Classic Tour dit jaar van de 10de keer georganiseerd.

Voor onze club heeft Wouter Rooseboom het georganiseerd. Hij heeft het onderduik adres en de ritten allemaal voor zijn rekening genomen. Velen waren verbaast over het talent dat Wouter daarvoor ontwikkeld heeft. Even op de kaart kijken en hij weet voor enkele uren weer genoeg en rijd probleemloos de gemaakte route, geen TomTom of Garmin, maar zijn eigen WoutWout.
De verzamelplaats was bij de Hobbyist in Hunsel, waar we gastvrij ontvangen zijn met koffie en Limburgse vlaai. Kasper en Els bedankt! Vandaar uit is de reis gezamenlijk verder gegaan.
We hebben overnacht in Baton Rouge te Vielsalm, een Motorherberg in de Ardennen. Op de zaterdag avond was daar een barbecue.

In Ceniy hebben we deelgenomen aan e BMW Classic Tour Ciney. Het was een jubileum tocht, de 10de. Het was een hele bochten rijke route, door een natuur volle omgeving met vele verrassingen.

Op maandag zijn we weer richting huis gegaan. Van Vielsalm (B) tot aan Weert hebben wij binnendoor gereden.

Hans en Walter, ook dit jaar weer ontzettend bedankt voor onze deelname aan de geweldige route die jullie nu voor de 10de keer hebben uitgezet. Reken er maar op, de 11de keer zullen we ook weer van de partij zijn!

Hieronder de foto’s van Bert Elshof, Pieter Fokkema, Wim Leunen  en Wouter Roosenboom