Classic Tour 2007

We hebben de nacht ervoor overnacht in een appartement van Bungalowpark Domaine Chôdes in Malmedy.

 De bungalow was netjes, het eten in het restaurant was super te noemen.  Dit is voor herhaling vatbaar.
 
De tour was een prachtige aaneenschakeling van 150 km bochten, perfect voor motoren van 40 tot 70 pk en veel trekkracht bij lage toeren, dit alles in een decor van groene heuvels en pittoreske dorpen.
Super gezellige stadjes lagen op het traject, sprookjesachtig meermaals zelfs! Wondermooie natuur, via haarspeldbochten van het ene naar het andere Eifel-bergdorpje, inclusief hoogteverschillen van meer dan 500 m telkens weer… Onberispelijk asfaltlint van de beste kwaliteit! Kabbelende riviertjes, wondermooie meren, afwisselend ruwe steile bossen, uitnodigend natuurgebied en eindeloze prachtige vergezichten. Echt eindeloos bochtenplezier! Nooit was boxeren zo intens en gelukzalig, tastbaar en beheersbaar met de rechterpols!
Een unieke rit door Ardennen en Eifel en exclusief voor oude boxers, met roadbook of in een grote slinger aansluiten achter de voorrijder, Hans Crabbe.
De adrenaline en de natuurlijke drug die onze hersenen produceerden werden gevaarlijk verslavend en zullen héél lang nawerken!

Wij hebben de rit niet uitgereden, maar zijn na de pauze die halverwege de tocht was, weer naar het noorden gereden. Hiernaast een plaatje van de gereden route door ons. De route van Hans en Walter liep nog door over nog zo’n prachtig traject.
 
Alle complimenten aanHans Crabbe enWalter Roselethvoor dit geweldige evenement. De organisatie verliep vlekkeloos. Graag volgend jaar graag weer!
 
Hieronder de foto’s vanplace Albert te Malmedy en de pauze in …