de Parel van Limburg 2008

Op 3 mei 2008 hebben we de Parel van Limburg gereden. De dag is een zonovergoten dag geworden in een schitterend landschap, wat terecht de naam Parel van Limburg draagt.

We zijn zeer gastvrij opgevangen door Dick en Lilian Jansen in Mook. Er stond een tafel vol met bolletjes met kaas en ham voor ons klaar, wat hun zeker veel tijd aan voorbereiden heeft gekost. Dat lieten we ons tezamen met de koffie goed smaken. Heerlijk in het zonnetje in de achtertuin van Dick. Dick en Lilian, bedankt!!! Voor de meesten van ons was er al een uurtje rijden aan vooraf gegaan om in Mook te komen. Het is ons wel duidelijk geworden dat dit een schitterend stukje van Limburg is.

Wim Leunen en Dick Jansen hadden samen een rit door het Limburg, Gelderland en Duitsland samengesteld. Het eerste deel is gereden met als voorrijder Dick Jansen, het tweede deel met Wim Leunen als voorrijder. De opkomst was goed, totaal waren we met 17 boxers.

We hebben geluncht in de Duivelsberg. Een prachtige locatie, midden in het bos. Nu konden we eens iets anders kiezen als de uitsmijter die we altijd nemen.

Hieronder weer een mooie foto reportage met foto’s van Bert Elshof, Jan Kooiker en Gerard van Oostrum.