Rondje Gooi en Vechtstreek 2010

Voor de tweede keer heeft Léon Breebaart een mooie route voor ons neergezet. Vaste achterrijder was net als de vorige keer Nils van der Poel, maar deze keer, als tegenstelling van de vorige keer, op een echte tweeklepper boxer!Het weer was een stuk beter als de vorige keer. Gelukkig maar, want Léon wil geen naam krijgen van slecht weer rijder, sterker nog, Léon heeft niet eens een regenpak.

De rit was net als de vorige keren verrassend. Zowel stedelijke gebieden als landelijke gebieden hebben we gereden. Ook deze keer eindigde de rit bij Léon in de achtertuin. Ook nu weer werden we getrakteerd op heerlijke appeltaart. Alle eer hiervoor komt aan Miriam ten deel.
Op het kaartje rechts is de route te zien. De route is te downloaden via de route pagina’s.

Maar, wat lang niet gebeurd is, zijn 2 motorrijders vroegtijdig afgehaakt. Bob van den Meijeracker zijn BMW liet hem nu 26 jaar staan. De elektronische ontsteking was de oorzaak. Edwin Schoemaker haakte voortijdig af doordat de accu niet meer bijlade.

Alleen op het laatst is er iets misgegaan.  Na de lunch zijn we 3 vrienden kwijt geraakt. Wat er mis ging? Zoek het hieronder maar op.

Hieronder een foto verslag, met foto’s van Bob van den Meijeracker, Pieter Fokkema en Gerard van Oostrum.