Herfstrit Salland 2011

16 oktober 2011 Herfstrit Salland Twente

Toen Nils mij mailde een rit te willen organiseren was er eerst nog een mailwisseling over de tijd. Volgens Nils kon het nog wel in oktober, “Het kan best mooi weer zijn in oktober” was zijn motivatie.
Jaren lang is Rondje Noord in september de laatste rit van het jaar geweest. Dit jaar niet, de Herfst rit is gereden. Onder een werkelijk wolkenloze hemel en schitterend weer. Ja, dat hebben we deze zomer gemist en het overtrof Nils zijn verwachtingen.
Wel erg gedurfd om voor de lunch een terras te reserveren in oktober, maar ook dat pakte goed uit.
De rit die Nils heeft uitgezet was ook bijzonder goed, geen stoplichten, ja, gekscherend werd gezegd, “we zijn er net voor gekeerd”
We hebben verzameld bij Buitengewoon Holten, daar waren ze bereid om speciaal voor ons een uurtje eerder open te gaan. De lunch hebben we genoten bij watermolen Bels
Rechts op de foto’s, Nils zijn navigatie, de Nils-Nils dus. Slechts een handvol plaatsnamen op de tank was voor Nils genoeg om ons een van een mooie afwisselende route te doen genieten.
Hieronder een fotoverslag met heel veel prachtige foto’s van Frits Broekhuis, Bert Elshof, Kees Hamelink en Gerard van Oostrum