Het Gooi 2009

Op 17 mei hebben we een schitterende tocht door het Gooi gereden. De dag was onder leiding van Léon Breebaart. Helaas heeft het weer niet echt meegewerkt, dat was echter niet te merken aan de opkomst, die was weer geweldig.
Lëon had zijn vriend Nils bereid gevonden de vaste achterrijder te zijn. Er was één maar, hij rijd een K75. Naar ik gehoord heb, speurd hij nu op marktplaats…..

 

We hebben verzameld in La Place te Laren. Dit was makkelijk vanaf de snelweg te bereiken.
Bij aankomst was het een troosteloze boel, de regen speelde ons parten. Om 10:30 wilde onze dag voorzitter Léon met alle geweld starten, ondanks dat de voorspellingen beter weer aangaven binnen 1 uur. We zijn gestart in het regenpak.

 

De gereden route was geweldig. We reden door lanen en bochtige straten, langs herenhuizen en langs water, alle aspecten zaten in de rit. rechts is een kaartje van de rit, die hier ook is te downloaden voor Garmin en TomTom.

De lunch hebben we in Paviljoen de Strook genuttigd. Na de lunch knapte het weer zienderogen op, zelfs de zon liet zich nog zien. De rit kwam toen ook beter tot zijn recht.
De tour eindigde in Kortenhoef bij Léon voor de deur. Als afsluiting hebben we bij Léon een kop koffie met heerlijke appeltaart of kwarktaart gehad. Daarvoor moeten we ook zeker Léon’s vrouw Miriam voor bedanken. Helaas heeft het weer ‘s morgens niet echt meegewerkt, zodat een extra pauze in het water is gevallen. We kunnen nu ook weer terug kijken op een geslaagde dag. Léon ook zeer bedankt en natuurlijk al die boxerrijders die de regen hebben getart.

Hieronder de foto’s van Bert Elshof, Wim Leunen en Gerard van Oostrum.