Rondje IJsselmeer 2006

Deze rit waren we te gast bij BMW Motorclub Noord Nederland. We hebben we een “Rondje om het IJsselmeer” gereden.
Het was een initiatief van Siep van de Vries. De rit is op eigen gelegenheid gereden, geleid door de vele GPS-en aan boord van de BMW’s.

Het rijden van “Het rondje om het IJsselmeer” was een initiatief van Siep van de Vries.
Hij is lid van de toercommisie van BMW motorclub Noord Nederland en heeft daar plaats gemaakt voor nieuw bloed. Nu is Siep dus ook een gewaardeerd lid van onze BMW boxerclub Nederland.

De rit begon in Den Oever, waar men kon starten en de rit op eigen gelegenheid kon rijden. De start was dus de enige mogelijkheid om al die diverse BMW’s te aanschouwen. De nieuwe BMW’s vormen een schril contrast met onze oude BMW boxers. Gedurende de rit, is er geen enkele BMW met pech komen te staan.

De rit leidde ons door mooie steegjes en straten langs het IJsselmeer. Ook hebben we op vele kronkelige dijken gereden. Doordat de BMW altijd in beweging was, zijn hier geen foto’s van. Wel enkele foto’s van de pauzes, gedwongen doordat we een lid misten, doordat we geen benzine genoeg meer hadden, of omdat we zelf wat nuttigen wilden. De sfeer was gewoon ontspannen en bovenal vol met pret. Precies zo als de club bedoelt is. Mijn complimenten aan de deelnemers.

Het weer in Den Oever was geweldig. Later op de dag hebben we nog wel een paar spetters gehad, maar de pret was er niet minder om.