Rondje Zuid 2010

Op 29 mei 2010 hebben we Rondje Zuid gereden. De route begint en eindigt bij de Knalpot in Rilland en loopt grotendeels door Brabant en België. Een schitterende route! Totale lengte 150 km.

Op 29 mei 2010 hebben we het eerste Rondje Zuid gereden.

Het weer was schitterend op de dag dat de rit werd gereden. Ook een leuke groep Boxerrijders had zich weer bij de start gemeld. Enkelen hadden al op vrijdag Zeeland opgezocht.

Deze route had Jan van Schild voor ons uitgezet. Vaste achterrijder was Adrie Huffmeijer. Het was een schitterende route, die voor het grootste deel door Brabant en België liep. De route had een paar leuke elementen, mooie bochtige weggetjes en slechts één verkeerslicht hebben we gezien. Onderweg hebben we genoten van een uitzicht bij de Hedwigepolder, later hebben we geluncht bij De Cockpit (luchthaven).

We hebben verzameld bij De Knalpot in Rilland. We zijn daar door Sjaak Boon zeer gastvrij ontvangen. De Knalpot is een sfeervol ingerichte zaak, gespecialiseerd in de 2 kleps boxer, maar ook de K serie kan zich daar thuis voelen. We hebben daar onze ogen goed de kost gegeven. De rit eindigde ook bij de Knalpot, we mochten toen een kijkje nemen in de loods naast zijn zaak. Ongelooflijk, wat een motoren en onderdelen. Vooral de onderdelen, netjes is kratten in hoge stellingen. Mijn complimenten voor deze prachtige zaak.

Hieronder de foto’s van Adrie Huffmeijer en Gerard van Oostrum