Rondje Zuid 2011

25 juni 2011: Voor de tweede maal hebben Jan van Schilt en Adrie Huffmeijer Rondje Zuid georganiseerd.
In het zelfde weekend, leek het Rob Wilkes een leuk idee een Boxertreffen te organiseren op Camping Karnemelkshoek Dat idee heb ik gelijk opgepakt en op de site vermeld. Een super idee!

De camping was geweldig, het zou de toets van iedere campeerder glansrijk doorstaan, echt een camping die je een ander zo zou aanbevelen!

De tourrit is gereden op een druilerige dag. De rit ging voor een groot deel over het schiereiland Thole en door de aangrenzende provincie Brabant. De gekozen weggetjes op Thole waren voor het grootste deel niet breder dan twee en een halve meter. Ongelooflijk veel bochten. Hoe heeft Jan het zo uit kunnen kiezen, het zijn schitterende motorwegen! Heel veel bosrijke delen, afgewisseld met een Zeeuwse blik van windmolens. Jan een Adrie hebben ons wat dat betreft laten genieten!We hebben net als vorig jaar verzameld bij de Knalpot in Rilland. We zijn daar verwelkomd met een heerlijke bolus, een specialiteit van de Zeeuwse bakker, die we ons goed lieten smaken.
De Knalpot heeft zich gespecialiseerd in de BMW boxer, al zie je daar natuurlijk ook veel 4 kleps boxers in de showroom en werkplaats staan. En dat is eigenlijk wel logisch, de oude boxer is voor een groot deel in het bezit van de doe-het-zelver. Maar, vorig jaar hebben we meer gezien, de grote schuur verder op het terein…
Jammer was, het druilerige weer, de lage opkomst bij het treffen en de lage opkomst bij de rit. Of het weer hier debet aan was? De TT is op deze dag bijna droog gereden…