Sauerland Duitsland 2011

29 april – 2 mei, Sauerland
We hebben een geweldig weekend in Sauerland gehad.

Het weer was geweldig, niet te koud en ook niet te warm. Rien Hup had een ons Mollseifer Hof aanbevolen en ik kan toegeven, een uitstekende keuze. Mollseifer Hof, is in, jawel, Mollseifer, een klein plaatsje vlak bij Winterberg.
We zouden aanvankelijk gaan met 8 personen, maar van één had de werkgever andere gedachten, en een ander had problemen met zijn BMW, de spaken in het achterwiel… Dus zijn we met 6 motoren naar Sauerland afgereisd.
We hebben verzameld bij McDonald’s in Holten, een noordelijker plaats omdat we anders door de roerpot heen moesten. Rien Hup is ons voorgegaan en had een mooie rit er naar toe uitgestippeld. In deze route hebben we de Dam over de Möhnesee bekeken.
De volgende dag, de zaterdag, hebben we een rit gereden die Wietse Keuning had uitgestippeld. Ook die dag hebben we heerlijk gereden in een schitterden landschap met goede wegen. We hebben toen de Diemelsee en dam bekeken.
Zondags had Rien Hup een rit voor ons, deze leidde in oostelijke richting rondom de Edersee.
Maandags was het weekend al weer ten einde. De dag begon een stuk frisser, maar nog steeds goed weer. We hebben tot aan Ahaus een rit binnendoor gemaakt. Van daaruit is iedereen zijn eigen kant op gegaan.
Het was een weekend, die herhaald zou kunnen worden, gewoon super. Misschien het 3 dammen weekend?