Tuin van Nederland Rit 2008

Op 7 juni 2008 hebben we onder leiding van Rein Groenewold een schitterende toerrit gereden. Rechts een afbeelding van de route.

De opkomst was weer geweldig, totaal 16 boxerrijders hadden zich verzameld op het beginpunt. Het weer was weer zoals we het dit jaar gewend zijn, mooi droog en het merendeel zonnig, slechts één enkele bui in Duitsland, maar verder was het soms zelfs iets te warm.
De rit leidde vanaf Deventer, richting het noordoosten naar Twente en het Duitse grensgebied. Rein kent deze omgeving als geen ander en heeft ons dan ook laten genieten van vele kleine bochtige binnenweggetjes in een mooi landelijk landschap, vol met grote herenhuizen. Terecht is deze rit de tuin van Nederland genoemd.
De toerrit begon in Deventer met de nodige stoplichten, daarna hebben we in de 180 km lange toertocht nog maar 2 stoplichten gehad. We hebben geluncht in Duitsland, op een schitterende locatie, die Wassermühle in Wilsum
De rit is geëindigd in Bad Bentheim, aan de voet van het kasteel. Vandaar uit is iedereen weer zijn eigen richting uit gegaan.
We kunnen terug kijken op een meer dan geslaagde dag. Rein Bedank!

Hieronder is de sfeer nog weer te proeven middels de foto’s van Frits Broekhuis, Peter van Oossanen en Gerard van Oostrum

We hebben verzameld op de parkeerplaats van Mercure Hotel te Deventer.
Het eindpunt is daar. We kunnen terug kijken op een geweldige dag. Rein, we zijn je zeer dankbaar voor deze schitterende dag!