Tuin van Overijssel 2011

De Tuin van Overijssel, gereden op 2 juli 2011
Deze rit onder leiding van Rein Groenewold, mag met recht de Tuin van Overijssel heten. Ruim 200 km, gereden door een wisselend landschap, met zeer goede binnendoor wegen en we hebben niet 1 stoplicht gezien.

 De rit was van de Lichtmis. tot aan Gildehaus, niet de korste weg er naar toe overigens. Heel bijzonder is dat we deze rit geen enkel verkeerslicht zijn tegengekomen. Slecht een enkel stop bord.

De opkomst was geweldig. Een hele groep spontane BMW boxerrijders. Het was mooi om te zien dat ook mensen die 180 km of meer moesten rijden naar het startpunt, ook aanwezig waren.
Het weer heeft ons ook niet in de steek gelaten. Een klein spatje regen in Rouveen, verder was het droog en ook de zon liet zich nog zien.

We kunnen met recht terug zien op een geslaagde dag. Rein, enorm bedankt voor deze inzet, al liet je ons weten de rit niet te hebben voorbereid, het was in onze ogen super!

Hieronder een fotoverslag met hier en daar een opmerking, met foto’s van Bert Elshof, Frits Broekhuis en Gerard van Oostrum. Daar is het wisselende landschap in te zien.