Betuwe-Veluwe tour 2010

Wouter Roosenboom organiseerde samen met Hans Beekman de Veluwe tour dit jaar.

Wietse Keuning en Willem Rasing hebben ons laten genieten van een schitterende route. Dit jaar geen Veluwe route maar de Betuwe route, alleen had deze route beter “de dijken route” kunnen heten. Het was een hele prachtige route van ongeveer 160 km.
De start in Veenendaal bij ‘de Goudrenet’  was voor 1 vriend verwarrend. Hij kwam aan op de valreep, hij was naar de Goudrenet in Weert, maar gelukkig wel vroeg vertrokken om toch nog op tijd in Veenendaal aan te komen.
Ook een oversteek met een veerdienst was onderdeel van de route. De lunch hebben we genoten bij Pannenkoekenbakker in Buren, een geweldig ontvangst, het “achter” terras werd speciaal voor ons klaar gezet.
Jan de Bruin stond ons daar op te wachten en schoot iedereen op de foto. Jan’s reactie: “Ik vond het erg fijn om weer even aanwezig te zijn te midden van vele boxervrienden.”
Na de lunch stond nog een oversteek met de pond op het programma, maar deze hebben we gelaten voor wat het was, erg druk, een lange rij wachtende auto’s. Dus zijn we doorgereden naar Kesteren om daar de brug naar Rhenen te pakken. Daar was tevens het eindpunt van de route, we hebben nog wat gedronken bij restaurant ‘tante Loes” in Rhenen

We kunnen terug kijken op een succesvolle tour. De opkomst was ook zeer goed. Dankzij het start stop systeem is het rijden met veel motoren geen probleem.
Een speciale dank voor Wietse Keuning en Willem Rasing voor het uitzetten van deze geweldige route.

Hieronder een fotoverslag met veel foto’s van Hans Beekman, Jan de Bruin, Frits Broekhuis, Pieter Fokkema, Siep van de Vries en Gerard van Oostrum.