Weekend Eifel 2007

Het weekend in de Eifel is een geslaagd weekend geweest. We hebben verzameld bij BMW Boxer Toko van Mat Bleekers. Daar zijn we gastvrij ontvangen met koffie en met Limburgse Vlaai.

 Mat is een man die weet waar hij over praat en heeft een prachtige zaak in reparatie en revisie van de tweekleps boxers, BMW Boxer Toko

De reis ging verder over kleine en grote wegen naar Hotel Lamberty in Niederkail.

‘s Avonds heeft Gerard nog even wat geprutst aan de R100RS van Daan en Siep monteerde cruisecontrol op de R75/7 van Gerard

De tweede dag begon met wat regen wat later plaats maakte voor zonnige perioden. We hebben een mooie tourtocht onder leiding van Daan en Siep gereden. Ze hadden een prachtige tocht uitgezet. Schitterende binnen wegen met zo af en toe mooie hellingen (tot 17%) met haarspeldbochten.  Natuurlijk ook een bezoek aan de Nürburgring gemaakt. Even gekeken bij de Nordsleife. Mooi om eens te zien, al waren het geen motoren.  Alleen had Siep zijn BMW eens los willen rijden op de ring. Helaas, misschien een volgende keer.

Ook hebben we een uitstapje gemaakt in Cochem, een prachtige stad die je bezocht moet hebben.

‘s Avonds hebben we de tijd gedood door de kegelbaan van het hotel, onder het genot van een Weißbieres eens uit te proberen. Daan liet zich hier van zijn beste kant zien.

De volgende dag hebben we de huistocht weer aanvaard. De dag begon droog. We hebben eerst weer een stuk binnendoor gereden, over de mooie bochtige wegen. Toen het begon te regenen hebben we verder de snelweg maar gepakt.
 

Hieronder de foto’s van Daan, Wim, Siep en Gerard.