Weekend Sauerland 2010

We hebben verzameld bij BMW boxertoko. Daar zijn we net als eerder keren weer gastvrij ontvangen door Mat Bleekers. Ook is Mat niet te beroerd om het werk even te laten rusten en iemand van adviezen te voorzien. Zo herkende Mat ook nog een BMW die dus via via nu weer op zijn erf stond.

Pieter had de route naar Grevenstein gemaakt. Dat was een route dwars door de “Roerpot” welke wel even tijd nodig had, maar de pret was er niet minder om. We hadden er prachtig weer bij. Om ongeveer 20:15 kwamen we aan bij Landgasthof Grevenstein. Ze hadden al gebeld omdat de keuken tot 19:00 geopend was. Maar gelukkig, we konden nog eten! Klasse!
Dag twee hebben we een route gereden in oostelijke richting, over Winterberg en jawel, daar was nog wat sneeuw over van de afgelopen winter. Het besef van het vroege voorjaar begon te komen. Het zou 9 graden worden, maar dankzij de stralende zon voelde het niet koud aan. Het was een schitterende route van 200 km. De wegen waren bijzonder rustig.
We hadden deze route, samen met nog een hele serie anderen van Landgasthof Grevenstein ontvangen, dus we zullen Grevenstein zeker nog een keer bezoeken. Willem merkte zelfs op er een vast agenda punt van te maken. Dat is een goed voornemen Willem!
Helaas was de zondag al weer snel daar en konden we de thuisreis aanvaarden. Maar niet voordat we nog een keer Winterberg hadden bezocht, vooral Gerard wilde nog weer graag een keer naar de sneeuw. De zondag was uiteindelijk in het begin wat nat, in Winterberg hadden we zelfs natte sneeuw. Pas later op de dag, weer bijna bij Nederland, begon de zon zich weer te laten zien.

Hieronder de foto’s van Pieter Fokkema en Gerard van Oostrum.